Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις στην Έδεσσα



Δύο σημαντικές εκδηλώσεις στην ΈδεσσαΔύο σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Έδεσσα από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και τους Μελωδούς της Έδεσσας.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων διοργάνωσε τον Καφέ της Αγάπης στο κέντρο των Καταρρακτών για τη στήριξη παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, όπως και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Επίσης, την φθινοπωρινή τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μελωδοί της Έδεσσας στην αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης, με καλά Ελληνικά τραγούδια. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Έδεσσας, Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες,
που απόλαυσαν τους Μελωδούς σε μία πολύ ωραία εκδήλωση.
Μελωδοί-(2)Καφές-Αγάπης-(1)Καφές-Αγάπης-(2)Καφές-Αγάπης-(3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου