Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Νάκης Πασχαλίδης. Ζεστές κουβέντες στην αγορά της Κρύας Βρύσης‏

Στην αγορά της Κρύας Βρύσης μίλησα με πολλούς παππούδες & γιαγιάδες, τις κολόνες της ελληνικής οικογένειας.


Ανταλλάξαμε ντόμπρες κουβέντες. Μιλήστε και ψηφίστε, μετά τις κουβέντες που θα κάνετε με τα δικά σας παιδιά και τα δικά σας εγγόνια για το τι τραβάνε μέσα στην κρίση. Γιατί θα ψηφίσετε για το δικό τους μέλλον.


  
Βλέποντας τον λαϊκό πολιτισμό του παζαριού, αναρωτιέμαι για το πόσο κάποια πράγματα είναι εύκολο να γίνουν όταν αφήνεις την πρωτοβουλία στον απλό κόσμο για απλά αυτονόητα πράγματα.

Δυστυχώς η συγκυβέρνηση δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο στην ελληνική οικογένεια ούτε για την εξασφάλιση των στοιχειωδών και αυτό θα αλλάξει.

Όλη η Ελλάδα και κάθε γωνιά της, εδώ στην Μακεδονία και στην Πέλλα, πρέπει να χαμογελά. Διώχνουμε επιτέλους αυτό το φόβο που μας δηλητηριάζει τη ζωή και μας τρώει την ψυχή.

ΝΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Θα δανειστώ τα λόγια του Λουντέμη που είναι τόσο επίκαιρα σήμερα όσο ποτέ «Τα τελευταία τούτα χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν» - (Μενέλαος Λουντέμης, «Οδός Αβύσσου- Αριθμός Ο»)


Ήρθε λοιπόν η ώρα της αλήθειας.
 Φτάνει πια!
Με εκτίμηση 
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα
Στηρίζουμε την Ελλάδα  !
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου