Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Πολλά χρόνια πίσω γύρισε το ρολόι του χρόνου , το βράδυ του Σαββάτου στον χορό του Αλμωπού.  Στην εκδήλωση του , που έγινε παρουσία αρκετών  φίλων της ομάδας, η Διοίκηση του Κώστα Γάτσου τίμησε , την θρυλική ομάδα ,που έγραψε τις πιο λαμπρές σελίδες  της ιστορίας του Αλμωπού.
Μετά από 42 χρόνια  οι περισσότεροι ποδοασφαιριστές της «χρυσής» ομάδας βρέθηκαν όχι στη σέντρα του γηπέδου, αλλά στο πλατό τρου κέντρου όπου έγινε η εκδήλωση για να γυρίσουν όλοι μαζί τον χρόνο πίσω και ο καθένας να θυμηθεί κάτι από την ένδοξη εκείνη εποχή. Ο αρχιτέκτονας της ομάδας εκείνης Χρήστος Αρχοντίδης , φανερά συγκινημένος, , μόνο καλές στιγμές είχε να θυμηθεί και καλά λόγια να πει για την περιοχή που αγάπησε παθολογικά και η οποία τον ανέδειξε προπονητικά  , φτάνοντας μέχρι την Εθνική Ομάδα. Συνεχάρη την διοίκηση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα σήμερα , βάζει θεμέλια και υποθήκες για κάτι ανώτερο  καλύτερο στο άμεσο μέλλον . 
Κ. Γάτσος-Χ. Αρχοντίδης
Ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του . Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν  , μετά τις απονομές που έκαναν στους βετεράνους, οι βουλευτές Ιορδάνης Τζαμτζής, Δ. Σταμενίτης και Θεοδώρα Τζάκρη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος Γ. Τσιμτσιρίδης που πρόλαβε και αγωνίστηκε με πολλούς παίκτες από την εποχή εκείνη. Επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου και ο πρώην πρόεδρος του Αλμωπού Θανάσης Φασουράκης. 
Τα κορίτσια της νεοσύστατης Λέσχης Φίλων Αλμωπού , επιμελήθηκαν το σύνολο της βραδιάς και είχαν αναλάβει την παρουσίαση .Δ.Μπίνος-Ιλαρίων Ανδρεάδης

Θ. Θεοδωρίδης-Θανάσης Αυγουστάκης

Ι. Τζαμτζής-Τάκης Αναστασιάδης

Δ. Σταμενίτης-Κώστας Γρηγοριάδης

Αστέριος Αντωνίου-Ανδρέας Μλαδίνου

Τρύφων Πέσιος


Ζαχαρίας Μητρούσης-Γ. Σαββίδης
Θανάσης Φασουράκης

Πέτρος Ζέρζης-Τάκης Τάντσης

Γ. Τσιμτσιρίδης-Γιάννης Σαραμάνδος
Παπασυμεών


Λενίδας Μπίλης-Ιλ. Ανδρεάδης


Σίμος Σωτηριάδης-Στέφανος Τριανταφυλλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου