Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕ KWON DO EΔΕΣΣΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου το Διεθνές Πρωτάθλημα Παγκοσμίου συμμετοχής στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
Εκεί παραβρέθηκαν και η αθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Παπαδοπούλου Κυριακή με την Προπονήτρια της Μπιρόζη Αναστασία ως μέλη της επίλεκτης ομάδας της Ενωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.
Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό αλλά αυτό δεν απέτρεψε την ομάδα των ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ της Ε.ΤΑ.Β.Ε. να ανέβει στο 1ο Σκαλί του Βάθρου,με τη συμμετοχή Εθνικών Ομάδων όπως της Ιαπωνίας, Κίνας, Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας και της Κροατίας, αθλητές από την Σουηδία, Πολωνία, Τσεχία, Βουλγαρία, Σερβία, Βέλγιο, Ιραν, Τουρκία, Λίβανο, Σκόπια και τη Ρουμανία αλλά και Παγκόσμιων Πρωταθλητών διεκδικώντας όλοι μόρια για τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιαδα.
Η επίλεκτη ομάδα έλαβε στο σύνολο 2 χρυσά , 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια που την ανέβασαν στην 1η θέση της γενικής κατάταξης και στην 1η θέση στην κατηγορία των Νεανίδων και παρά την κακή αντιμετώπιση της χώρας μας από τους διαιτητές!
Η Παπαδοπούλου Κυριακή του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίστηκε στην κατηγορία – 68 κιλά Νεανίδων, παρά την αξιόλογη προσπάθεια δεν κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά του βάθρου. Αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα με την Κροάτισα αθλήτρια, έληξε 3-3 και έπειτα το χρυσό πόντο κατάφερε να πάρει η Ana Stojanovic αφήνοντάς μας εκτός μεταλλίων. Ωστόσο η προσπάθεια της ήταν αξιόλογη.
Η προπονήτρια των Κλιμακίων και του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία δήλωση απόλυτα ικανοποιημένη από το σύνολο της ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση ενώ όσον αφορά την Παπαδοπούλου δήλωσε ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε και μετά από αυτή την ήττα είναι βέβαιη πως η δεν θα ξαναφτάσουμε στο σημείο της ισοπαλίας.
Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θες/νίκη πραγματοποιείται το 3ο Προκριματικο Πρωτάθλημα και τελευταίο για την στελέχωση των επίλεκτων ομάδων της ΕΤΑΒΕ για το 2017.Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίζονται οι: Νανου Ι., Μαλίγκα Ε., Φαρμούζη Κ., Πόζαρλη Α., Μποπτη Α., Τότλης Ι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου