Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Αυτοί είναι οι νέοι μας !!! Η απάντηση του λαού στους εκποιητές !!!

Φωνή λαού, οργή Θεού

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες συλλαλητηριου θεσσαλονικηςΟκτώ χρόνια μνημόνια, οκτώ χρόνια θυσίας του ελληνικού λαού. Χθες απέδειξε ο Έλληνας έχει φωνή και παλικαρίσια ψυχή. Δεν σκύβει, δεν υπνωτίζεται. Κατέρρευσε το οικοδόμημα της χειραγώγησης. Κάνει υπομονή, θυσιάζεται, αντέχει. Την φτώχεια δεν την φοβάται. Ποτέ δεν την φοβήθηκε άλλωστε. Αυτό που δεν ανέχεται είναι η προδοσία.

Σε μια αρένα επίπλαστη με εκφοβιστικές πληροφορίες και ταραγμένες αποφάσεις-εκτελέσεις, με βομβαρδισμό στους θεσμούς, στις αξίες και στα θεμέλια της κοινωνίας, αποδείχθηκε ότι η πατρίδα είναι πάνω από όλα
.
Δόθηκε μια μαρτυρία ισχυρή σε όλους τους «ισχυρούς» προς πάσα κατεύθυνση. Μια γροθιά στο στομάχι όλων των πολιτικών. Βρε ο Έλληνας έχει μνήμη, έχει ψυχή ελεύθερη και γονίδια που δεν μεταλλάσσονται. Έχει τον Θεό αντάμα!

Η χθεσινή διαδήλωση ήταν πετυχημένη γιατί ακριβώς ΔΕΝ είχε πολιτικό χρώμα. Δεν είχε ακραίες φωνές και εθνικιστές διοργανωτές. Ήταν η φωνή του απλού λαού, που έκανε γνωστό ότι ναι μεν σκύβει το κεφάλι στις οικονομικές οφειλές, αλλά δεν πρόκειται να το σκύψει σε κυριαρχικές απειλές.
 Όλη η Ελλάδα στους δρόμους μια γροθιά. Όλοι οι νέοι δήλωσαν ότι τα wi-fi δεν τους νάρκωσαν στους καναπέδες της σιωπής και ότι δεν παραχωρούν ούτε ένα κομμάτι της ιστορίας τους.

Με τεχνικές κρίσης οι σοφοί σωτήρες, υποθήκευσαν την περιουσία μας, εκποίησαν τα όνειρα μας. Ευκαιρία τώρα που βρήκαν μελάνι να τα υπογράψουν όλα. Εμείς στους συνετούς πολιτικούς μας θα δώσουμε πένα με το αίμα των παππούδων μας που χύθηκε άφθονο για την λευθεριά κι αν δεν τους καίει το χέρι ας υπογράψουν σε σύνθετες δωρεές!!!!!!!!!!!!!!!
Φωνή λαού, οργή Θεού

Β Μελά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου