Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Δεν υπάρχει τίποτε σκοτεινό !!! Παντελής Μπερμπέρης Πρόεδρος Α.Σ. ΑΦΟΣ Αλμωπίας η ΕΝΩΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για αφοσ αλμωπιας η ενωσηΣε μια  τυχαία συνάντηση  στην πόλη της Αριδαίας , ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΦΟΣ Αλμωπίας Παντελής Μπερμπέρης έδωσε την δική του άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό .
Δεσμεύτηκε να μας απαντήσει εγγράφως για την όλη κατάσταση αναλυτικά και μάλιστα τόνισε '' έχω δώσει σχετική εντολή στην υπάλληλο 
Βάγια  Κωτσίου να αποστείλει  στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα POZAR news.gr  σαφή εικόνα του ΑΦΟΣ Αλμωπίας η Ένωση'' .
Επεσήμανε επίσης ότι κάποιοι σκόπιμα μεθόδευσαν να πληρωθούν οικείοι τους ή γνωστοί τους εν αγνοία του ,προκειμένου να τον εκθέσουν .

17 σχόλια:

  1. τον καημενο!σαφη εικονα θα στειλει σε εσας λεει,εμας ποτε θα μας πληρωσει δε λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχουν και σουβλακια αλλα τα χρέη τρέχουν και πολλαπλασιάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙ ? ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ...

      Διαγραφή
  4. Μάλλον δεν έπρεπε να πληρωθεί κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΠΌ ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

      Διαγραφή
  5. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει Θεός. Και όλα εδώ πληρώνονται. Όλες η λαμογιες που διεπραξε στο παρελθόν άλλα και τις αδικιες και αυτά που έχει κάνει τώρα τελευταία,ψέματα ψέματα ψέματα, έφτασε ή ώρα να τα πληρώσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα παιδαρε η φιλαρα αυτα οχι ανωνυμα , επωνυμα να μην κρυβομαστε σαν κι αυτον γιατι τοτε ειμαστε ιδιοι

      Διαγραφή
  6. Τήν ανακαίνιση που έκανες το 2004 στη καφετέρια σου με ποιανού χρήματα τα έκανες; Αυτά συζητιουνται καθημερινά στα καφέ τής Αριδαιας. Οι μαραγκοι και οι ελαιωχρωματιστες που έκαναν τις εργασίες έχουν μιλήσει και τα ξέρει όλος ο κόσμος. Είσαι μεγάλος ψεύτης και γκακστερ. Θα τα πληρώσεις όλα απατεωνα. Ήρθε η ώρα. Υπάρχει Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΚΕΣ ΤΟΥΣ ...

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ
      -ΑΝΔΡΕΑΣ

      Διαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΙΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΕΣΑΛΗ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΗΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΦΟΣ Κ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΕΓΕ ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τσοχατζοπουλος είναι πολύ μικρός μπροστά σου. Τον έχεις ξεπεράσει κατά πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αλκαπόνε είναι πτέσμα κοντά σου πρόεδρε τις Ένωσης. Έστω και μια σταγόνα υδρωτα να ακουμπησες απλου αγρότη, θα το πληρώσεις εν ζωή με το βαρύτερο τίμημα με μαθηματική ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή