Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Δεκάδες νεκροί από την πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο – Ανάμεσά τους 11 παιδιά !!!Ασύλληπτες διαστάσεις λαμβάνει η τραγωδία με την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο της πόλης Κεμέροβο, στη Ρωσία, αφού σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των τοπικών αρχών οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε 53, σύμφωνα με το RT. Ανάμεσα στα θύματα περιλαμβάνονται 11 παιδιά, ενώ αγνοούνται 16 άνθρωποι.


Σύμφωνα με τον αντικυβερνήτη της περιοχής του Κεμέροβο, Βλαντιμίρ Τσερνόφ, 13 πτώματα βρέθηκαν μέσα σε έναν κινηματογράφο.

Η Επιτροπή που διεξάγει τις έρευνες για σοβαρά αδικήματα στη Ρωσία και υπάγεται απευθείας στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση.Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, ο διασώστες πρόλαβαν να απομακρύνουν με ασφάλεια περίπου 120 ανθρώπους από το εμπορικό κέντρο Ζίμναγια Βίσνια, το οποίο στεγάζει κινηματογράφους, εστιατόρια, μια αίθουσα μπόουλινγκ και πολλά καταστήματα.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνονται άνθρωποι να πηδούν από τα παράθυρα του κτιρίου, που είχε τυλιχθεί στους καπνούς και τις φλόγες, για να γλιτώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου