Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Την βίαζαν 12 ώρες μπροστά στη μητέρα της !!!!

Ο ασύλληπτος Γολγοθάς της 47χρονης στο Περιστέρι -Την βίαζαν 12 ώρες μπροστά στη μητέρα της
Eπί 12 ώρες βίαζαν την κόρη μπροστά στη μητέρα της στο Περιστέρι. Πρόκειται για τους δύο Αλβανούς που κατάφερε να συλλάβει η αστυνομία και η ίδια η 47χρονη να αναγνωρίσει. Ο ένας βρισκόταν ήδη στη φυλακή.Στις 8 Μαρτίου 2018, συνελήφθη ο 25χρονος MECO ή SINA DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντας την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία, έξω από το σπίτι του στην οδό Αισώπου 10 στο Περιστέρι από άνδρες της Αστυνομίας. Μαζί με τον KRASNIQI SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME, γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Αλβανίας για ληστείες.

Οι δύο τους στις 11 Μαρτίου 2017, βίαζαν επί 12 ώρες την άτυχη 47χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρα της.
Ολα ξεκίνησαν εκείνο το βράδυ, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στην ισόγεια κατοικία, μητέρας και κόρης, στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι δράστες επέδειξαν χαρακτηριστική σκληρότητα, καθώς δεν δίστασαν να χτυπήσουν με κλωτσιές και μπουνιές τις δύο γυναίκες, τις οποίες στη συνέχεια έδεσαν σε σκοινί. Τις μετέφεραν στην κρεβατοκάμαρα όπου για αρκετές ώρες συνέχιζαν να βιάζουν την 47χρονη ενώ παράλληλα επιδίωκαν να τους αποκαλύψουν που έχουν τα χρήματα αλλά και τα κοσμήματα. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο 74χρονος θείος και αδερφός των θυμάτων, ο οποίος διέμενε στον επάνω όροφο, επιστρέφοντας στην οικία του, θέλησε να αναζητήσει τις δύο γυναίκες και όταν μπήκε στην οικία τους, δέχθηκε την επίθεση των δύο δραστών, οι οποίοι αφού τον χτύπησαν τράπηκαν σε φυγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου