Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ανατροπή στο σενάριο του ΄Εβρου !!! Υφαρπαγή με ειδικές δυνάμεις !!!

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ για στρατιωτικούς στον «Θέμα 104,6»: Υφαρπαγή με ειδικές δυνάμεις
Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τους Στρατιωτικούς στον Έβρο Υφαρπαγή με ειδικές δυνάμεις !!! Για οργανωμένη υφαρπαγή με ειδικές δυνάμεις της Τουρκίας, των δυο Ελλήνων στρατιωτικών την περασμένη Πέμπτη στον Έβρο, έκανε λόγο μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Βασίλη Χιώτη και Μπάμπη Κούτρα ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μανούσος Παραγιουδάκης.

«Είναι αδύνατο πρακτικά να συλληφθούν άνδρες της περιπόλου, από αντίστοιχους άντρες της τουρκικής περιπόλου, γιατί είναι αντίστοιχων δυνατοτήτων», τονίζει ο στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης, μιλώντας για «υφαρπαγή με ειδικές δυνάμεις».
«Θεωρώ ότι δεν μπορεί από το να συνελήφθησαν με άλλο τρόπο εκτός από ειδικές δυνάμεις. Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο», τονίζει.
Όπως λέει ο στρατηγός στην περιοχή «έχουμε μια περιπολία που είναι εκπαιδευμένη, είναι οπλισμένη και ξέρει τι να κάνει σε τέτοιας περιπτώσεις».
«Αυτά τα επεισόδια λυνόντουσαν άμεσα. Τα λύνουμε σε στρατιωτικό επίπεδο. Μπορεί να εκτραπούν λίγο και οι δικοί μας και οι Τούρκοι. Αλλά αυτά τα λύνουμε επί τόπου», αναφέρει.
Τέλος ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μανούσος Παραγιουδάκης, εκφράζει την ανησυχία του από το γεγονός ότι οι Τούρκοι άρχισαν και κατασκευάζουν στοιχεία που επιβαρύνουν τους Έλληνες στρατιώτες, όπως για παράδειγμα ότι μπήκαν τόσο βαθιά μέσα στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου