Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ο Κομίνης συνεχίζει το καμίνι !!!

Πέταξε την μπάλα στην... εξέδρα ο Γιώργος Κομίνης τόσο για το γκολ του Βαρέλα όσο και για τους λόγους της διακοπής στο ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τι δεν απάντησε ο Κομίνης και η «μαγική εικόνα» στο γκολ του Βαρέλα
Ασάφειες αλλά και κενά περιλάμβανε η συμπληρωματική κατάθεση του Γιώργου Κομίνη στα ερωτήματα που του έθεσε ο προεδρος του πειθαρχικού οργάνου της Super League αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε τη διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Κυρίως δεν ξεκαθάρισε την υπαιτιότητα της διακοπής
πετώντας την μπάλα στην εξέδρα αναφέροντας πως πήρε την απόφαση μετά την εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο και την ενημέρωση της ΑΕΚ πως αδυνατεί να επιστρέψει σε τέτοιο κλίμα στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν απάντησε δηλαδή σε βάρος ποιας ομάδας και με τίνος υπαιτιότηα διέκοψε το παιχνίδι, καταγράφοντας μόνο τα περιστατικά της εισόδου των Σαββίδη-Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο και όσα του μετέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της ΑΕΚ.Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ
Η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο υπόμνημα που θα αποστείλει στο πειθαρχικό όργανο θα επιδιώξει να αποδομήσει την συμπληρωματική κατάθεση του Κομίνη στοχεύοντας στην απόδειξη συγκεκριμένων δεδομένων.
Μερικά από αυτά είναι:
- Ο Κομίνης λέει πως αρχικά ακύρωσε το γκολ και μετά το μέτρησε κάτι που δεν ισχύει, όπως γράψαμε και παραπάνω. Ο τηλεοπτικός φακός δείχνει το αντίθετο.
-Δεν αναφέρει πουθενά ότι ενημέρωσε τις δύο ομάδες για την πρόθεσή του να συνεχίσει το παιχνίδι, ούτε πως ο 4ος διαιτητής, Στυλιάρας πήγε να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο για να δει εάν μπορεί να συνεχιστεί το ματς, κάτι που αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του Κονέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου