Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Η σκόνη της Αφρικής η σκόνη και η λάσπη της Αλμωπίας !!!

Φωτογραφία του Δημητρης Αλμαλιωτης.Φωτογραφία του Δημητρης Αλμαλιωτης.Συρία θυμίζει η πόλη της Αριδαίας !!! Σκόνη από την Αφρική ,σκόνη από την Αριδαία και τα προβλήματα χωρίς τελειωμό .Η αγανάκτηση και η υπομονή των κατοίκων της πρωτεύουσας  πόλης του δήμου Αλμωπίας , έχει ξεπεράσει κάθε όριο .
Φωτογραφία του Giannis Konstantinidis.
Πολλά τα παράπονα για δύσπνοιες στα μικρά παιδιά και μάλιστα σε μια εποχή που ο καιρός ακόμη βοηθά με τις συνεχείς βροχοπτώσεις .
Όμως σε λίγο βελτιώνεται ο καιρός , η Αριδαία είναι σκαμένη απ' άκρη σε άκρη και σύντομα θα έχουμε εκτός από το νέφος από την σκόνη της Αφρικής και το νέφος  σκόνης της Αριδαίας .Φωτογραφία του Δημήτρης Κίμογλου.
Η Αλμωπία και ειδικότερα τα χωριά της Δυτικής Αλμωπίας αναμένεται να βουλιάξουν  από τους επισκέπτες .
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο λυπήθηκα ,όταν την προηγούμενη Πέμπτη σταμάτησε επισκέπτης με το αυτοκίνητό του στην πλατεία Αγγελή Γάτσου και μας ρώτησε εάν βρίσκεται στην Αριδαία !
Επιτέλους να αποκατασταθεί άμεσα το οδικό δίκτυο της πόλης από την κατασκευάστρια εταιρεία του αποχετευτικού .Φωτογραφία του Δημήτρης Κίμογλου.
Αν και τα μηνύματα που διαρρέουν είναι , ότι οι εργασίες θα σταματήσουν διότι η εταιρεία θα μετακινηθεί σε άλλη περιοχή εκτός Αλμωπίας .
Οι αρμόδιοι φορείς και ειδικότερα ο Δήμος Αλμωπίας θα πρέπει να κινητοποιηθούν , προκειμένου να μην βρεθεί η πόλη της Αριδαίας προ τετελεσμένων γεγονότων , αλλά να ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες εργασίες από την μελέτη κατασκευής του έργου . Î¦Ï‰Ï„ογραφία του Δημήτρης Κίμογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου