Εάν δεν έχεις προσωπικότητα, τότε πήγαινε να κάτσεις στην κερκίδα μαζί με τη γυναίκα σου...
Το πέναλτι που υπέδειξε ο Τζέιμι Όλιβερ σε μαρκάρισμα του Μπενατιά πάνω στον Βάθκεθ έφερε τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στις καθυστερήσεις από τη στιγμή που ευστόχησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία, ήταν λάβρος κατά του διαιτητή.
"Ήταν μία αμφισβητούμενη φάση και στο 93ο λεπτό μετά μάλιστα από ένα πρώτο ματς που δεν μας έδωσαν ένα καθαρό πέναλτι στο φινάλε (σ.σ. σε μαρκάρισμα πάνω στον Κουαδράδο στην τελευταία φάση).
Χρειάζεται να έχει κυνισμό κάποιος για να καταστρέψει το όνειρο μίας ομάδας που έδωσε την ψυχή της. Αυτός ο διαιτητής δεν έχει την απαιτούμενη προσωπικότητα για να σφυρίζει σε αγώνες τέτοιου υψηλού επιπέδου.Εάν δεν έχεις προσωπικότητα, τότε πήγαινε να κάτσεις στην κερκίδα μαζί με τη γυναίκα σου. Δεν μπορείς να καθορίζεις το αποτέλεσμα μίας αποστολής που ήταν επική.
Δεν μπορείς να σφυρίζεις σε μία αμφισβητούμενη φάση, πρέπει να έχεις την ευαισθησία να καταλαβαίνεις την καταστροφή που προκαλείς.
Η Ρεάλ Μαδρίτης άξιζε να περάσει και θα κατακτήσει το Champions League. Της δίνω συγχαρητήρια, είναι μεγάλη ομάδα, όμως εμείς αξίζαμε να πάμε στην παράταση",δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουφόν μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τα ημιτελικά του Champions League παρά το υπέρ της 3-1 στο "Μπερναμπέου".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου