Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Περιοδεία Γρηγόρη Τάσιου με Πρόεδρο ...

Αποτέλεσμα εικόνας για svthriadhs simow almvpiaΜεγάλη Πέμπτη χθες με μεγάλες ανατροπές !!!
Ξεχωριστή περιοδεία Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου και Σίμου Σωτηριάδη με διαφορετικά επιτελεία .
Το πολιτικό τοπίο  του 2019 αρχίζει και διαμορφώνεται .
Μετά την εκφρασμένη υποψηφιότητα του τέως Δημάρχου Αριδαίας Σάκη Χατζηδημητρίου , ακολουθούν διάφορες κινήσεις οι οποίες μιλούν από μόνες τους .
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σίμος Σωτηριάδης και ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας
Γρηγόρης Τάσιου κατά την προεκλογική περίοδο 2014 , ακολούθησαν ξεχωριστή πορεία ...Ευχών !!!
Από την άλλη ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον αγαθό γίγαντα Γεώργιο Γούδη Αμερικάνο και το Ταρασίδη Γρηγόρη ,μοίρασαν ευχές στους πολίτες  χωρίς το στενό συνεργάτη  λόγο υπερκόπωσης  .

4 σχόλια:

  1. GELA KALYTERA OPOIOS GELA TELEYTAIOS KYRIE DHMARXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ολους αυτους τους παπαρες δημοσιους υπαληλακους τους ξαναψηφησετε, λυπαμαι αλλα ειστε χειροτεροι απ αυτους. σας κοροιδευουν με τον ποιο αξεστο, φθηνο, και ελεεινο τροπο. η ξεφτιλα στο μεγαλειο της.Σωτηριαδης(συριζα-πασοκ) Μπινος(συριζα - νδ).το αγαπημενο τους τραγουσι: ''οπου φυσαει ο ανεμος παω''(για καρεκλομισθο). ΞΥΠΝΑ ΑΡΙΔΑΙΩΤΗ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΗΛΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ... ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΕ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ -ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ; ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ή μηπως εσυ εισαι ; ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ... ΧΑΧΑΧΑ Λοιπον '' ΚΑΝΕΝΑ '' σε παω ...

      Διαγραφή
    2. Βρε τρομαγμένο παπαγαλάκι έχεις πάθει ζημιά επειδή θα κατέβει στις επόμενες εκλογές ο Γιάννης ο Στεφανίδης και μαζί του όλα τα καθαρά κι εργατικά παιδιά της Αλμωπίας

      Διαγραφή