Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης ευχήθηκε στον Αστυνομικό Διοικητή Πέλλας Σπύρο Διόγκαρη και στους αστυνομικούς υπαλλήλους της Πέλλας

Φωτογραφία του Γιάννης Σηφάκης.Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διοικητή Πέλλας Σπύρο Διόγκαρη και του ευχήθηκε τόσο στον ίδιο προσωπικά όσο και δι’ αυτού σε όλους τους αξιωματικούς και αστυφύλακες της Πέλλας καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Ο βουλευτής εξήρε την μεγάλη προσπάθεια όλης της Αστυνομικής δύναμης της Πέλλας για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και άκουσε με ικανοποίηση τα στοιχεία που του παρατέθηκαν σύμφωνα με τα οποία όλοι οι δείκτες ασφάλειας στην Πέλλα έχουν θετική εξέλιξη τον τελευταίο χρόνο. Μειώθηκαν οι κλοπές, οι εγκληματικές ενέργειες, αυξήθηκαν οι συλλήψεις για ναρκωτικά, οι έλεγχοι και μειώθηκαν σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα. 
Και αυτό παρά την μικρή, σχετικά με τις ανάγκες, αστυνομική δύναμη και τα προβλήματα σε οχήματα και μέσα.

Ο αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε στον βουλευτή το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και όσον αφορά τις γενικές πολιτικές για την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας όσο και της ορθής εφαρμογής τους από τους αξιωματικούς και αστυφύλακες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας.
Ο βουλευτής τέθηκε στην διάθεση του Διοικητή για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί για την ορθότερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των καθηκόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου