Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου : Ειμαστε ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !!! Τιμή μου να σας εκπροσωπώ και να σας υπηρετώ !!!

Φωτογραφία της Κατερίνα Ιγνατιάδου.Αισιως εληξε χθες η 3η ανθοεκθεση Σκυδρας, διαρκειας μιας εβδομαδας. Μια εβδομαδα το επικεντρο της Σκυδρας, του δημου μας και της ευρυτερης περιοχης μας, ηταν η πλατεια Σαφραμπολεως, πλημμυρισμενη απο χρωματα, αρωματα, φωνες, γελια, χαρες, χαμογελα, ζωη, κινηση, μελωδιες, δημιουργιες, ομορφιες...ποσο χαρηκαμε με τη χαρα των μικρων και μεγαλων φιλων μας....ποσο χαρηκαμε με τις χαρες ολου του κοσμου, ολες αυτες τις ημερες...ποσο ικανοποιηθηκαμε που αποφασισαμε πριν 3 χρονια την καθιερωση της...ποσο χαιρομαστε με την προοδο, αναδειξη, εξωστρεφεια της Σκυδρας...ποσο χαιρομαστε οταν δουλευουν οι επαγγελματιες μας...ποσο χαιρομαστε οταν καμαρωνουμε τα παιδια της Σκυδρας και τους βλεπουμε να ξεδιπλωνουν τα πολυπλευρα ταλεντα τους..ποσο χαιρομαστε που "ακουγεται" η Σκυδρα
και αποτελει πλεον προορισμο..γι αυτο αλλωστε και κανουμε ολες αυτες τις εκδηλωσεις, με τις οποιες επιπλεον δενεται και η κοινωνια μας... Ευχαριστω για ακομη μια φορα, ολοθερμα και απο καρδιας, ολους τους αξιους συνεργατες μου, τους χορηγους μας, ολους τους συλλογους, ιδιατερα αυτους που ειχαν και περιπτερο, το ΚΠΕ Γιαννιτσων - Εδεσσας, τους εθελοντες μας, το ΚΔΑΠ Σκυδρας, τον κο Πεφτουλιο Μαρθογλου, την κα Ερασμια Κυριακιδου, τον Τασο Λερο και τη Μαριαννα Ιωαννου, τα μουσικα ταλεντα μας, τη σχολη μουσικης Χατζουδη Γιωργου, τη Λεμονια, την Αλκηστη, την Ευθυμια, τον Αλεξανδρο, τις σχολες χορου Παναγιωτας Ρουπακα και Αλεξανδρου Κουτσακη, τις καταπληκτικες μικρες και μεγαλες χορευτριες, τις χορωδιες του δημου μας, την ορχηστρα του Γρηγορη Σταφυλλα, τους aqua doce και ολους αυτους που αγκαλιασαν, εζησαν, απολαυσαν και στηριξαν τη 3η ανθοεκθεση Σκυδρας. Ευχαριστω ολοθερμα τον καλο μου φιλο και Δημαρχο Αριδαιας, Δημητρη Μπινο, που μας τιμησε με την παρουσια του και επισκεφτηκε την εκθεση μας, παρα το βαρυ προγραμμα του. Επιπλεον, φιλοι μου, η ανθοεκθεση μας αποδειχθηκε και γουρικη, καθως κατα τη διαρκεια της, οι μαθητες του ΓΕΛ Σκυδρας, διακριθηκαν, ξεχωρισαν και βραβευτηκαν στο διαγωνισμο NOESIS, στη δραση μαθαινοντας την επιστημη μεσα απο το θεατρο, λαμβανοντας 3 βραβεία: 1ο βραβειο για την καλύτερη συνολικη παράσταση, βραβειο τραγουδιού- μουσικης επενδυσης και βραβειο σκηνικών-κοστουμιών!! Ειναι η δευτερη διακριση των μαθητων μας στη διαρκεια της ανθοεκθεσης, η πρωτη ηταν προπερσι στο βολευ. Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω, καθ ς το πιστευω ακραδαντα, οτι αυτα τα παιδια αποτελουν τους καλυτερους πρεσβευτες του τοπου μας..αποτελουν τους φωτεινους φαρους μας...ξεδιπλωσαν το ταλεντο τους, τις δεξιοτητες, τις ικανοτητες, απεδειξαν την παιδεια και τη μορφωση τους και κατεκτησαν την κορυφη με ηθος και δυναμη!! Ποσο περηφανη ειμαι για ολα αυτα τα παιδια μας...Θερμα συγχαρητήρια σε μαθητές, γονεις και εκπαιδευτικούς!! Θερμα συγχαρητηρια στους υπευθυνους εκπαιδευτικους κο Βαμβακιδη, κα Ευαγγελιδου και κα Μυτηλιναιου. Θερμα συγχαρητηρια στον διευθυντη του ΓΕΛ Σκυδρας, Παυλο Περπεριδη, διοτι ο επικεφαλης παντα εχει καθοριστικο ρολο...Παιδια μου, κατακτηστε τις γνωσεις, απολαυστε τη ζωη σας και προχωρηστε μπροστα με θαρρος, δυναμη, αισιοδοξια, καντε αυτο που θελετε στη ζωη σας...το μελλον σας ανηκει και το μελλον μας ειστε εσεις, το μελλον της Ελλαδας της κρισης ειναι τα φωτεινα και χαρισματικα μυαλια...τα πραγματα θα αλλαξουν, οι αξιες δεν χανονται!! Ειμαστε ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου