Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η Ελένη Φουρέιρα χωρίς αντίπαλο !!!


eurovision-fureira_main01Μόνο λίγες ώρες έχουν απομείνει για να ανέβει η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Altice Arena και με το «Fuego» της να βάλει... φωτιά σε όλη την Ευρώπη. Το τραγούδι της Κύπρου μοιάζει απόψε να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της 63ης Eurovision καθώς τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν απόδοση ακόμα και κάτω του 2.


Η... Beyonce της Ευρώπης είναι έτοιμη να τα δώσει όλα και οι fans του θεσμού -και όχι μόνο- περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να την δουν να λικνίζεται στους ρυθμούς του πιο χορευτικού και εντυπωσιακού κομματιού της φετινής διοργάνωσης.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα πριν από δύο εβδομάδες ήρθε στη Λισαβόνα ως αουτσάιντερ και κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να βάλει «φωτιά» στους αντιπάλους και κυρίως το Ισραήλ με τη Νέτα Μπαρζιλάι να είναι αυτή την στιγμή η μόνη χώρα που την «απειλεί».Οι τελευταίες πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας αναφέρουν ότι το Ισραήλ αναγκάζεται να αλλάξει τη σκηνική του παρουσία για να ανταγωνιστεί την Φουρέιρα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα κάνει. 

Πολλοί είναι αυτοί που συζητούν την επόμενη μέρα εννοώντας αν η Κύπρος μπορεί να διοργανώσει του χρόνου τον διαγωνισμό της Eurovision αν κερδίσει η Φουρέιρα απόψε. Η απάντηση από τη Λευκωσία ήρθε δια στόματος υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος διαμήνυσε πως η Κυπριακή κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει τα έξοδα της επόμενης διοργάνωσης της Eurovision.

Την ίδια κίνηση ματ θεωρείται από την Ελένη Φουρέιρα και την κυπριακή αποστολή να κυκλοφορήσουν μόλις μια μέρα πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision το Fuego στα Ισπανικά το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts της ιβηρικής χερσονήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου