Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ορκωμοσία των νέων Υπαστυνόμων Β' στην Βέροια


Tην Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βρέθηκε στο Πανόραμα της Βέροιας όπου απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή ξιφών και ’ που αποφοιτούν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας. Η Υφυπουργός δήλωσε:
Με τον όρκο που δίνετε σήμερα στα σύμβολα
της Πίστεως και της Πατρίδας, επαναεπιβεβαιώνετε την προσήλωση σας στην υπεράσπιση του έθνους, της Δημοκρατίας και του λαού μας. Είστε εσείς που εξασφαλίζετε τη φροντίδα και την επικράτηση της  γαλήνης της πατρίδας μας. Είμαι σίγουρη πως με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας θα συνεχίσετε να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες μας και θα φανείτε αντάξιοι του όρκου  σας.
Αργότερα, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, τον Γενικό Πρόξενο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη κ. Sinisa Pavic και τον Πρόεδρο του κόμματος «Ενωμένη Σερβία» κ. Dragan Markovic Palma, συνοδευόμενους από αντιπροσωπία στελεχών της πολιτικής ζωής της Σερβίας και δημοσιογράφων σερβικών Μέσων Ενημέρωσης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης της Pomoravskog Okrug κ. Goran Milosavljevic, o Δήμαρχος της Jagodina κ. Ratko Stevanovic, o Διευθυντής του Τμήματος Εκπαίδευσης της Jagodina, κ. Zivota Starcevic και οι κ.κ. Βουλευτές Vojislav Vujić, Đorđe Kosanić, Marija Jevđić, Jelena Vujić Obradović, Životije Jovanović.
Στη διάρκεια της συζήτησης η σερβική αντιπροσωπεία ενημέρωσε την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) για θέματα της Σερβίας και του τόπου ευθύνης τους, ενώ η Υφυπουργός τους καλωσόρισε στην Ελλάδα εκφράζοντας τις πάγιες θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου