Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Μαρία Γιακαμοζη:".....Εμπρός λοιπόν Από σένα η Άνοιξη εξαρτάται. Ταχυνε την αστραπή Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιωτα και γδαρε το ίσαμε το πι"


Ακόμη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και είχα και φέτος την τύχη και τη χαρά, ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,να αναπολησω κοντά στους μαθητές τα δικά μου μαθητικά χρόνια, να μοιραστώ μαζί τους τις αγωνίες τους και να προσφέρω με κάθε τρόπο στον αγώνα τους για την κατάκτηση της γνώσης διασφαλίζοντας τους το καλύτερο δυνατόν σχολικό περιβάλλον και βελτιώνοντας τις σχολικές υποδομές και τα υλικοτεχνικά μέσα.
Με όπλο αυτή τη γνώση και έχοντας στο πλευρό τους τους ακούραστους γονείς και τους άξιους εκπαιδευτικούς μας θα δώσουν σε λίγες ώρες την μάχη της ζωής τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την πολυπόθητη εισαγωγή τους στα Α.Ε. Ι και Τ.Ε. Ι της χώρας. Αγαπημένα μου παιδιά, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία!
Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Με σθένος, ηρεμία, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας διεκδικειστε το αύριο ,που σας αξίζει! Σας στέλνω μήνυμα αισιοδοξίας,αγωνιστικότητας και αποφασιστικότητας με την προτροπή του μεγάλου "εικονοπλαστη" ποιητή μας για τους νέους : ".....Εμπρός λοιπόν Από σένα η Άνοιξη εξαρτάται. Ταχυνε την αστραπή Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιωτα και γδαρε το ίσαμε το πι"
Μαρία Γιακαμοζη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου