Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Του παραχώρησε τη σειρά της στην ουρά και τον έκανε... εκατομμυριούχο !!!


sobatzisΗ ευγενική χειρονομία μιας γυναίκας στη Βρετανία θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε έναν συμπατριώτη της σοβατζή, ο οποίος έγινε πρόσφατα... εκατομμυριούχος χάρη σε ακριβώς αυτήν την καλή της πράξη.

Σύμφωνα με το BBC, ο 32χρονος Arron Walshaw και η μνηστή του, η 23χρονη Ceri Hall από το Γουεστ Γιόρκσαϊρ, οι οποίοι κέρδισαν το Λόττο πριν από μια εβδομάδα στην χώρα τους, χρωστούν την καλή τους τύχη σε μια γυναίκα. 



Κι αυτό γιατί ο Arron είχε καθυστερήσει να καταθέσει το τυχερό δελτίο και θα έχανε σίγουρα την προθεσμία, αν μια πελάτισσα στο σούπερ μάρκετ δεν είχε την ευγενή καλοσύνη να του παραχωρήσει τη σειρά της. 

«Ήξερα ότι είχα μόνο λίγα λεπτά μέχρι να λήξει η προθεσμία υποβολής. Μπήκα σε ένα κοντινό κατάστημα και μια γυναίκα που περίμενε μπροστά μου στην ουρά πρέπει να διέκρινε τη βιασύνη μου, αφού επέμεινε να μου παραχωρήσει τη σειρά της. Τότε φυσικά ούτε που φανταζόμουν πόσο τυχερός είχα σταθεί».



Το ίδιο βράδυ, ο Arron με τη μνηστή του έστιβαν το μυαλό τους προσπαθώντας να βρουν χρήματα για μια εκδρομή που ονειρεύονταν, αφού στον συλλογικό τους κουμπαρά είχαν μείνει μόνο 50 λίρες. Το επόμενο πρωί ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόβλημα (και πολλά άλλα) λύθηκαν, αφού ήταν πλέον νικητές του Λόττο και εκατομμυριούχοι.

Όσο για την «Καλή Σαμαρείτισσα» που έβαλε το χεράκι της στην απρόσμενη τύχη τους, και οι δύο εκφράζουν την επιθυμία να την συναντήσουν ξανά για να την ευχαριστήσουν που τους άλλαξε τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου