Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





Συνελήφθη χθες (17 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 41χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του σε παραλιακή περιοχή της Κασσάνδρας, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση συνολικά 238 απομιμητικά προϊόντα διαφόρων εταιρειών, που αφορούσαν σε είδη ένδυσης, υπόδυσης, τσάντες, πορτοφόλια και ζώνες. Τα παραπάνω προϊόντα κατασχέθηκαν. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εξιχνιάσειςκλοπών 
* Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 11 Ιουλίου 2018 διέρρηξε παράθυρο οικίας 64χρονου ημεδαπού στις Σέρρες και αφαίρεσε χρυσαφικά αξίας 250 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. 
* Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 5 Ιανουαρίου 2018 διέρρηξε παράθυρο οικίας 88χρονης ημεδαπής στις Σέρρες και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και κοσμήματα αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. 
* Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 14 Μαΐου του 2018 αφαίρεσε από κατάστημα στους Ευζώνους μία τραπεζική κάρτα υπαλλήλου του καταστήματος και στη συνέχεια πραγματοποίησε ανάληψη χρηματικού ποσού από ΑΤΜ ύψους 300 ευρώ.
Συλλήψεις για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση 
Συνελήφθησαν χθες (17 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε παραλιακές περιοχές της Σιθωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνολικά 3 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν στήσει σκηνή και να κατασκηνώνουν σε μη προβλεπόμενο χώρο. Επίσης διαπιστώθηκε οι 3 ημεδαποί να κατέχουν από κοινού μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου