Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές από ενοικιαζόμενες κατοικίες τουριστών


Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπέςΣχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών, ο ένας εκ των οποίων είχε συλληφθεί την 20 Ιουλίου 2018 για κλοπή από εξοχική κατοικία
Τις βραδινές ώρες έμπαιναν σε οικίες από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα την ώρα που κοιμόταν οι ένοικοι και αφαιρούσαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές
Εξιχνιάσθηκαν μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος
Μουδανιών, κλοπές που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε ενοικιαζόμενες κατοικίες τουριστών στη Χαλκιδική.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού και ομοεθνή συνεργού του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν κλοπές τις βραδινές κυρίως ώρες από ενοικιαζόμενες κατοικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής, τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμόταν.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 11 έως 17 Ιουλίου 2018, μπήκαν από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα σε 4 ενοικιαζόμενες κατοικίες τουριστών, αφαιρώντας συνολικό χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι τον Αύγουστο του 2016, ο συνεργός του 39χρονου, δρώντας με την ίδια μεθοδολογία αφαίρεσε από εξοχική κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου την 20 Ιουλίου 2018 για κλοπή από εξοχική κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου