Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΙΒΟΠΟΥΛΟς ΣΤΕΦΑΝΟς ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑς
Σύμφωνα με τον Ν.2190/1920 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως σήμερα ισχύει και το Καταστατικό της εταιρείας και μετά την  υπ΄ αριθ.   65/ 06-07-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καλείται  ο μέτοχος της εδρεύουσας στην Αριδαία (πλατεία Αγγελή Γάτσου) Δήμος Αλμωπίας με την επωνυμία «Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου» ...
... με το διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» σε Έκτακτη  Γενική Συνέλευση στις  2 Αυγούστου 2018, ημέρα    Πέμπτη  και ώρα 20:00 μ.μ., στην  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας 
προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στο παρακάτω   θέμα της ημερήσιας διάταξης:
 1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας αναφορικά με τον σκοπό της και προσθήκη της δραστηριότητας σχετική με την παραγωγή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας.
Λουτρά …… Ιούλιος 2018 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
 Β. Εγκρίνει το κείμενο της παραπάνω πρόσκλησης των μετόχων στην οποία αναφέρεται το θέμα της ημερήσιας διάταξης, να δημοσιευθεί σύμφωνα με το άρθρο 26 παράγραφος 2α του Ν. 2190/1920 & το άρθρο 232 του Ν. 4072/2012, αφού είναι δηλωμένη στο Γ.Ε.ΜΗ, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας,  Γ.
Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να διασφαλίσει και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την δημοσίευση  της πρόσκλησης σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας, και να υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπηρεσία.   Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. Αριθ. 65/2018 Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση λύεται η παρούσα συνεδρίαση και υπογράφεται το παρόν ως έπεται.
 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                            Τα Μέλη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου