Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Εν ψυχρώ εκτέλεση αρχιμαφιόζου στο πάρτι αποφυλάκισής του !!!



Συγκλονίζουν τα πλάνα από την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου νονού της μαφίας Alexander Zhestokov.Alexander Zhestokov γιόρταζε με φίλους την αποφυλάκισή του από τη φυλακή. Κάποια στιγμή τον προσέγγισε πισώπλατα ο μαυροφορεμένος εκτελεστής.

Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, με τον 39χρονο να σωριάζεται στο πάτωμα και να πεθαίνει σχεδόν ακαριαία μετά τη σοκαριστική επίθεση την Παρασκευή 27 Ιουλίου.
Ο εκτελεστής χτύπησε τον νονό γύρω στα μεσάνυχτα. Ο Zhestokov φημολογούνταν ότι είναι ηγέτης της συμμορίας Zapsibovskie.
Έκανε ένα πάρτι στο μπαρ Dzambul στη βιομηχανική πόλη Novokuznetsk, στη νοτιοδυτική Σιβηρία, για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του.
Στα συγκλονιστικά πλάνα φαίνεται να μιλά με συνεργάτες όταν τον πλησιάζει ο μαυροφορεμένος εκτελεστής.
Ο εκτελεστής φαίνεται να τραβά τη σκανδάλη του όπλου με μεγάλο σιγαστήρα. Ο 39χρονος σωριάστηκε στο πάτωμα και φαίνεται να καλύπτει το πρόσωπό του.
Ένας φίλος του γύρισε το σώμα του ώστε το κεφάλι να κοιτάζει στο πάτωμα. Οι φίλοι του ήταν σοκαρισμένοι αρχικά.

Συμβόλαιο θανάτου – Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου έφυγαν από το μπαρ. Ο 39χρονος είχε δεχτεί τουλάχιστον έξι σφαίρες πισώπλατα.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για την άγρια δολοφονία. «Η αστυνομία εντοπίζει τους μάρτυρες και εξετάζει τις επαφές του θύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου