Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Σύλληψη για κλοπή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για προφασιζόμενοι ηλεκτρολογική βλάβη

Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης Σε συνέχεια του από 28-7-2018 Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 2 ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι προφασιζόμενοι ηλεκτρολογική βλάβη ή με άλλα προσχήματα έμπαιναν στα σπίτια ηλικιωμένων και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα, ανακοινώνεται συμπληρωματικά ότι χθες (6 Αυγούστου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, αστυνομικοί της
Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνέλαβαν με εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης ακόμα 2 γυναίκες και 2 άνδρες, όλοι τους ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας από 32 έως 48 ετών.
Σύλληψη για κλοπή 
Συνελήφθη χθες (6 Αυγούστου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 29χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου να αφαιρεί χρήματα από παγκάρι παρεκκλησίου. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το παραπάνω μεταλλικό αντικείμενο και μικρό χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για  καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη χθες (6 Αυγούστου 2018) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, 11 μηνών και 28 ημερών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου