Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Πρόσκληση - Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της 1ης του έτους 2019


Αποτέλεσμα εικόνας για Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της ΈδεσσαςΤην πρώτη του νέου έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. Ακολούθως θα παρατεθεί επίσημη δεξίωση για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών στο Γραφείο της Αναπληρώτριας Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κας. Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά (Διοικητήριο, 3ος όροφος), στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής
Ενότητας Πέλλας. Παρακαλούμε όπως παραβρεθείτε και τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.
Επίσης, στην επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας, ορίζονται: Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2019. Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2019, μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

Τελετάρχες των εκδηλώσεων ορίζονται οι κκ. Βασίλειος Αδραμιτιανός, Αναστασία Μπιρόζη και Γρηγόρης Σελίδης και συντονιστής ο Ειδικός Σύμβουλος Αν. Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννης Τσίκος, υπάλληλοι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης ΠέλλαςΑθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου