Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Σταύρος Κοφτερός : Βγαίνει αέρας…. Προμηθευτείτε κεριά Οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι οι κρυώκολοι διοικούντες ...


η εικόνα προφίλ του Σταύρος Κοφτερός, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γυαλιά ηλίου, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΑκόμη και σαν ανέκδοτο έχει παλιώσει. 
Οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται και επιμένουν τόσα χρόνια στο ίδιο κρύο αστείο είναι οι κρυώκολοι διοικούντες της ΔΕΔΔΗΕ (ίσως και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των κατοίκων).
Το θράσος τους περισσεύει προφανώς αφού τη νύχτα των Χριστουγέννων οι πολίτες της Αλμωπίας ξανάκουσαν το ίδιο αστείο. Για πολλοστή φορά! 
Την μόνιμη αιτιολόγηση των διακοπών ρεύματος; «Το δίκτυο είναι κορεσμένο και χρειάζεται αναβάθμιση»
Δέκα και πλέον χρόνια η ίδια δικαιολογία. Αλλά μέχρι εκεί! Την αιτία την γνωρίζουμε όλοι.
Είναι όμως σοβαρή αντιμετώπιση από τα καλοπληρωμένα στελέχη η προσευχή για παύση του αέρα; Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα εκεί στη ΔΕΔΔΗΕ αφού απουσιάζει ο ελάχιστος προγραμματισμός, κάποιο χρονοδιάγραμμα, έστω μια ενημέρωση των δοκιμαζόμενων κατοίκων για το πώς και πότε σκέφτονται να δρομολογήσουν την αναβάθμιση του δικτύου της Αλμωπίας.
Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια αξιότιμα στελέχη κ.λ.π. αρμόδιοι.
Επειδή τα αστεία πρέπει να τελειώνουν κάποτε και οι «ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ» υπεύθυνοι να νιώσουν ουσιαστική πίεση, και τονίζω το «ΚΑΤ ΤΟ ΝΟΜΟ», ας αρχίσουμε πλέον την αναζήτηση και απόδοση ευθυνών διότι μπαίνουν ζητήματα μεροληψίας, άνισης αντιμετώπισης πολιτών, έκθεσης πολιτών σε κίνδυνο και υγιούς ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
Τι ανάπτυξη να περιμένει ο τόπος αυτός, και ποιοι επενδυτές θα τολμήσουν να δραστηριοποιηθούν στην Αλμωπία όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός των άλλων και τις καιρικές συνθήκες;
Άμεση ενημέρωση λοιπόν από τους αρμόδιους και από τα πολιτικά στελέχη για το τι μέλλει γενέσθαι.
Οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές και ιδιαίτερα ο πιο σχετικός λόγω της ειδικότητας και της επαγγελματικής του δραστηριότητας υποχρεούνται σε ενημέρωση των πολιτών για τις μέχρι σήμερα ενέργειες τους προς την κατεύθυνση οριστικής λύσης και σε σχέση με την βαρύτητα που δείχνει η κυβέρνηση στην λειτουργία της Ανταγωνιστικότητας.
Με αφορμή την πολύωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αλμωπία την νύχτα των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου