Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Εύχομαι το 2019 να είναι μία δημιουργική χρονιά γεμάτη χαρές και επιτυχίες για όλους»

 Με την καθιερωμένη παράθεση της πρωτοχρονιάτικης δεξίωσης στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά ξεκίνησε η νέα χρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.


Μετά την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, πολιτιστικών συλλόγων και πολίτες επισκέφθηκαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο για την εθιμοτυπική εκδήλωση ανταλλαγής ευχών.

Η κα. Αθανασιάδου - Αηδονά ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική, ειρηνική, ελπιδοφόρα και οι προσπάθειες που καταβάλλουμε ως κοινωνία να φέρουν θετικά αποτελέσματα για την Πέλλα και για την Πατρίδα μας. «Το 2019 είναι μια χρονιά προκλήσεων, διαρκών και σημαντικών αλλαγών και, για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Οι ‘μάχες’ θα είναι πολλές, αλλά με σύμπνοια, αλληλεγγύη και συνεννόηση μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερα επίπεδα διαβίωσης, πνευματική ανάταση, με διαφύλαξη όλων των κεκτημένων, της ιστορικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Σας καλώ λοιπόν να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας και να εργαστούμε ακόμη πιο μεθοδικά για την
κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθανασιάδου – Αηδονά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, οι Βουλευτές Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης, οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Γιάννης Ανδρίτσος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπύρος Διόγκαρης, ο Υποδιοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Ταξίαρχος Δημήτρης Καραμούζης, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας Παναγιώτης Φωστηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Έδεσσας Δημήτρης Ταπαζίδης, Κώστας Λαμπρόπουλος και Μαρία Βλάχου – Κατσάρα, ο πρώην Βουλευτής Δάνης Τζαμτζής, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Κώστας Μπατσίρης και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου