Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλη επιτυχία της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πέλλας: « Μανάρι » με εννέα καταδίκες χρωστούσε και υπόλοιπο ποινής

astinomia_policeΔεν υπήρχε παράβαση για την οποία να μην είχε… καταδικαστεί ένας 34χρονος «ζόρικος» Έλληνας κακοποιός που κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις εννέα καταδίκες του! Μάλιστα, χρωστούσε και… υπόλοιπο από μια παλιότερη ποινή!

Για να συλληφθεί το… «μπουμπούκι» στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μια περιοχή της Πέλλας και πήρε τον δρόμο για την φυλακή, όπου –με διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας- πρέπει να εκτίσει πρώτα το υπόλοιπο ποινής τριών ετών, 11 μηνών και 14 ημερών που του είχε επιβληθεί για διακεκριμένες κλοπές.

Όμως, συνολικά θα μείνει στο κελί 17 χρόνια, αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες κλοπές με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών, 11 μηνών και 28 ημερών, αλλά και άλλες… οκτώ καταδίκες από τα Πλημμελειοδικεία Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσών για κλοπές, αντίσταση, απόδραση κρατουμένου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενδοοικογενειακή απειλή και υφαίρεση! Βάσει αυτών, θα εκτίσει και συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών, επτά μηνών και δέκα ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου