Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Αγαθη Βουδρεσλη Μακρίδου : Το έσχατο έγκλημα κατά της Μακεδονίας ...Εκλογές τώρα !!! Το όνομά μας η ψυχή μας !!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνοΣκοπιανό Μια χώρα κι ένας λαός έρμαιο των διαθέσεων και των συμφερόντων των σημερινών κυβερνώντων. Οι σελίδες που θα γραφτούν από τον ιστορικό του μέλλοντος για την περίοδο 2015-2019 θα είναι μελανές και θα περιλαμβάνουν ένα έσχατο έγκλημα κατά της Μακεδονίας.
Με την εκτρωματική συμφωνία των Πρεσπών εξοστρακίζεται η ιστορία κι οι αγώνες των προγόνων μας, εξαϋλώνονται αναφαίρετα κεκτημένα των Μακεδόνων και δίνονται απλόχερα ως δικαιώματα στους γείτονες.
Δυστυχώς,η μοίρα των Ελλήνων το έχει να είναι πάντα ειρηνικοί και φιλότιμοι , αλλά πάντα να αγωνίζονται για την ελευθερία τους.
Όσοι,δε, επιμένουν ότι οι Μακεδόνες θα ξεχάσουμε όταν θα έρθουν οι εκλογές πλανώνται πλάνη οικτρά. Ο λαός έφτασε στο όριο της απελπισίας και της οργής. Όσο και να τον εξαθλιώσεις οικονομικά ποτέ δεν θα σου συγχωρήσει το έγκλημα που ετοιμάζεσαι να διαπράξεις.
Μαύρο στην κάλπη σε κάθε έναν από αυτούς που αβίαστα χειροκροτούν κι επικροτούν την παράδοση και παραχάραξη της ιστορίας,της παράδοσης και του αίματος που χύθηκε σε αυτά τα εδάφη.
Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να εκπληρώσουμε για ακόμη μια φορά το καθήκον μας απέναντι στην ιστορική αποστολή του Ελληνισμού.
Εκλογές τώρα, διότι οι σημερινοί κακοί ηθοποιοί μιας πολύ κακοστημένης οπερέτας που διοικούν την χώρα, δεν έχουν την νομιμοποίηση να αποφασίζουν για αυτήν.

Το όνομά μας η ψυχή μας !!!

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΘΗ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή