Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Παρουσία Αηδονά η κοπή βασιλόπιτας των υπηρεσιών Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής και Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Πέλλας

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά είχε την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά με τα στελέχη των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων κατά τη διάρκεια της κοπής βασιλόπιτας των δύο υπηρεσιών.

«Η συνεργασία που έχουμε με τις δύο αυτές σημαντικές υπηρεσίες μας είναι σε πολύ
καλό επίπεδο. Από τη μία τα οικονομικά θέματα και η χρηστή διαχείριση του προϋπολογισμού που αποτελεί προϋπόθεση για να προσφέρουμε στον τόπο μας με έργα και δράσεις, από την άλλη, η υπηρεσία που εξυπηρετεί και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες υλοποίησης προγραμμάτων για τον αγροτικό κόσμο της Πέλλας. Εύχομαι σε όλα τα στελέχη καλή και δημιουργική χρονιά» δήλωσε η κα. Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά στο περιθώριο των δύο λιτών εκδηλώσεων.

Τα στελέχη από την πλευρά τους ευχήθηκαν στην κα. Αντιπεριφερειάρχη, το 2019 να είναι μια επιτυχημένη χρονιά με επίτευξη στόχων σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου