Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Να γιατί απομάκρυνε την κόρη του Τομ Κρουζ η μαμά Κέιτι Χολμς

Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιδιά στον κόσμο, μια που είναι η μονάκριβη κόρη ενός από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ. Η περιουσία του πατέρα της αγγίζει το αστρονομικό ποσό των
470 εκατομμυρίων δολαρίων.Στο παρελθόν είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα ως κακομαθημένο παιδί, μια που οι φήμες έλεγαν ότι από την ηλικία των 3 ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της  και ήταν πάντα  αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά. Φορούσε τακούνια από τα 3 και στα 6 της χρόνθια είχε ήδη το δικό της fashion blog.
Από τότε όμως έχει περάσει καιρός. Η Σούρι μεγάλωσε και όπως φαίνεται η μαμά της φρόντισε να την κρατήσει μακριά από το τοξικό περιβάλλον του Χόλιγουντ.
Σήμερα, 12χρονη Σούρι Κρουζ δεν έχει σχεδόν καμία απολύτως σχέση με τον διάσημο μπαμπά της. Αλλά και ο ίδιος δεν επιδιώκει να την δει σχεδόν πορτέ.  Ειδικά από τότε που η μαμά Κέιτι Χολμς όταν συνειδητοποίησε πως δεν αντέχει να ζήσει ούτε μία μέρα ακόμα κοντά στον δύσκολο χαρακτήρα του συζύγου της και την εμμονή του με την Σαϊεντολογία, πήρε την μικρή Σούρι και έφυγαν τρέχοντας από το Λος Άντζελες.
Νέος τόπος κατοικίας τους έγινε η Νέα Υόρκη όπου μαμά και κόρη ζουν εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αναπτύξει, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, μία σχέση εξάρτησης, με την Κέιτι να μην αποχωρίζεται την Σούρι ούτε καν στα γυρίσματα των ταινιών της.
Σε μία προσπάθεια να την κρατήσει πάση θυσία μακριά από την τρέλα του Χόλιγουντ αλλά και την υπερβολική ζωή του πατέρα της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να έχει πολλά – πολλά με το παιδί του, η Κέιτι έχει δημιουργήσει για την 12χρονη ένα πολύ πιο φυσιολογικό, οικογενειακό περιβάλλον, όπου τα ψώνια γίνονται στο σούπερ μάρκετ και οι μετακινήσεις δεν γίνονται με κάποια ιδιωτική λιμουζίνα αλλά με ταξί.
Χθες ο φακός των παπαράτσι (που κατά καιρούς της έχει φερθεί απίστευτα σκληρά) συνέλαβε τη μικρή Σούρι ντυμένη στα ροζ να περπατάει ανέμελα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με δύο φίλες της ντυμένες επίσης στα ροζ. Ίσως λίγο υπερβολικά ροζ για την ηλικία τους. Ποιος ξέρει;
Ίσως αυτή η εμμονή της 12χρονης Σούρι με το ροζ, να δείχνει την ενδόμυχη επιθυμία της να ζήσει μια φυσιολογική…ροζ ζωή, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου