Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο Δημήτρης Δοξάκης στον Α.Σ. Γιαννιτσών



Την ολοκλήρωση ακόμα μια ηχηρής  μεταγραφής,  αυτή του Δημήτρη Δοξάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά. Ολοκληρώνοντας την 3η πολύ σημαντική μεταγραφή αυτήν την περίοδο (προηγήθηκαν οι Χιντασελι και Θεοδωρίδης) 3 παίκτες  βασικοι στις ομάδες τους, με την ομάδα των Γιαννιτσών να κάνει πράξη για ακόμα μια φορά για  σημαντική ενίσχυση  όπως δήλωσε και ο πρόεδρος κ Τεο Δανιηλίδης.
Ποιος είναι όμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Γιαννιτσών;

Ο Δημήτρης Δοξάκης  γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1998 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1:82 και αγωνίζεται ως μέσος,  ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Μπέμπηδων Θεσσαλονίκης όπου ξεχώρισε και μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομών της Ξάνθης όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ 20’ μετέπειτα μεταγράφηκε στον Ηρακλή στην Β’ εθνική, ακολούθησε ο Κιλκισιακός όπου έμεινε μισή σεζόν , μια που πήρε μεταγραφή πέρσι τον Ιανουάριο στο Αίγιο  και στην football league όπου μέτρησε 7 συμμετοχές ενώ και φέτος  έμεινε στον  Aίγιο  όπου ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια στην Γ’ εθνική.
Ήδη ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στη νέα ομάδα μεταξύ άλλων τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ  . Στην απόφαση μου έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο ο προπονητής Τίμος Καβακάς αφού είναι δέλεαρ κάθε ποδοσφαιριστή να συνεργαστεί με έναν τέτοιον προπονητή . Εύχομαι κ ελπίζω να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας με δουλειά υπομονή και επιμονή .»
Η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά όμως δεν σταματά εδώ, αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν 3 μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών  που ξεχώρισαν από την Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών, την μόνιμη πρωταθλήτρια Πέλλας στα τμήματα υποδομής , όπου η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας, έτσι πέρα από έμπειρους παίκτες, βλέπει πάντα θετικά τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά της περιοχής, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου