Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Υπογραφή συμβάσεων δύο (2) έργων με συνολικό προϋπολογισμό 80.000,00 € από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Δύο (2) έργα συνολικού προϋπολογισμού 80.000,00 € προωθούνται προς υλοποίηση από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μετά από την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
- «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Αθύρων» προϋπολογισμού 40.000,00 €
Ειδικότερα, η «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Αθύρων» προϋπολογισμού 40.000,00 € χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους της Π.Ε. Πέλλας.
Η παρούσα μελέτη συντάχθηκε για την εγκατάσταση χλοοτάπητα με σπορά, τοποθέτηση
συστήματος άρδευσης, αντικατάσταση λαμπτήρων και διαμόρφωση χώρου έμπροσθεν των κερκίδων 200 θέσεων στο υφιστάμενο γήπεδο Αθύρων.
- «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών», συνολικού προϋπολογισμού επίσης 40.000,00 €
Το συγκεκριμένο έργο με τίτλο «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών», συνολικού προϋπολογισμού επίσης 40.000,00 € και χρηματοδότηση από Ιδίου Πόρους της Π.Ε. Πέλλας αφορά την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση ηλεκτρονικής πινακίδας σήμανσης (ορίου ταχύτητας Ρ32) με εικονοστοιχεία (LED) υπερυψηλής φωτεινότητας (superbright) σε τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας τα οποία διέρχονται από κατοικημένες περιοχές.
Αμφότερα τα έργα επιβλέπονται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας.
Σε δήλωση της στο περιθώριο υπογραφής των δύο (2) συμβάσεων η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά δήλωσε σχετικά: «Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής
των πολιτών της Π.Ε. Πέλλας. Εκσυγχρονίζουμε υφιστάμενες υποδομές στον τομέα του αθλητισμού που γίνονται καθημερινά χώρος υποδοχής για προπόνηση, ξεκούραση, ψυχαγωγία. Επιπλέον, ενισχύουμε τις συνθήκες ασφαλείας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη. Σίγουρα όμως, χρειάζεται και η καλή θέληση των οδηγών ώστε να διασφαλίσουμε όλοι μαζί καλύτερες συνθήκες διέλευσης μέσα στις πόλεις και οικισμούς της Πέλλας. Η συνεργασία των πολιτών είναι πάντα απαραίτητη για την πρόοδο και ευημερία της κοινωνίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου