Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Γεννηματά σε Τσίπρα: Aποδειχθήκατε ακατάλληλος και επικίνδυνος

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά , από το βήμα της Βουλής.
Αποδειχθήκατε ακατάλληλος και επικίνδυνος. Και τώρα προσπαθείτε να αποτινάξετε το στίγμα της συνεργασίας με την ακροδεξιά», τόνισε σχολιάζοντας την αντιπαράθεση Τσίπρα- Καμμένου  και πρόσθεσε: «Προσπαθείτε να γαντζωθείτε με διεύρυνση στη δεξιά, με δεκανίκια
και γυρολόγους, δεν είναι τίποτα άλλο παρά βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς. Γίνεστε χορηγός της Χρυσής Αυγής».
Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε, επίσης , τον Πρωθυπουργό πως στήνει νέο βρώμικο 89' σε βάρος της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης.
Ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα δεν θα κυρώσει το πρωτόκολλο, και επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς αυτή δεν συμψηφίζεται με κανένα επίδομα.
Αναφερόμενη, εξάλλου, στην πρόσφατη συνάντηση Τσίπρα- Ερντογάν είπε «δεν διεκδικούμε τίποτα ούτε παραχωρούμε τίποτα. Όλα ρυθμίζονται με τις συνθήκες και το διεθνές δίκαιο. Σε αυτή τη βάση θέλω να πιστεύω έγινε και η συζήτηση σας με τον κ. Ερντογάν.

«Δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνης, κάθε φορά που εσείς διαπραγματεύεστε μονάχα νέα βάρη έρχονται στην πλάτη του ελληνικού λαού», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά καλώντας τον πρωθυπουργό να ορίσει σήμερα την ημερομηνία των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου