Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 《ΙΚΑΡΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ》

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, εσωτερικός χώρος


Στον χώρο της Ευξείνου λέσχης Αλμωπίας πραγματοποίησε ο πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος στίβου "Ίκαρος Αλμωπίας", την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ομιλία από τον προπονητή του συλλόγου του Τμήματος Στίβου κ. Χατζηγιαννιδη Χρηστο. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Ο κ.Χατζηγιαννίδης, κατέθεσε τις ευχές του Προέδρου κ.Ιωάννη Σαμαρά, ο οποίος έλειπε στην Αθήνα για θέματα του συλλόγου. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Μεταξύ άλλων συνεχάρει τους αθλητές Καλκαβούρη Αθανάσιο και Μπαϊρακταρίδου Μαρία του Τμήματος Στίβου, οι οποίοι κατέλαβαν την 6η και την 7η θέση αντίστοιχα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α Βορείου ομίλου στα σύνθετα αγωνίσματα και αυτόματα έκλεισαν θέση για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, για την φετινή σεζόν. 
Την αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης κατέκλυσαν παιδιά όλων των ηλικιών του Τμήματος Στίβου αλλά και του νέου Τμήματος Χάντμπολ του Ικάρου, το οποίο ξεκίνησε επιτυχημένα την πορεία του, με την στήριξη των παιδιών και των γονέων της περιοχής μας.
Εν συνεχεία, παρουσία των προπονητριών κ.Βασιλικής Οπλασένη (ΤμήμαΧάντμπολ) και Παναγιώτας Τουλουμτζή (Τμήμα Στίβου) τις οποίες ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την εξέλιξη και την διάδοση του Αθλητισμού στην περιοχή μας, ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου,τα παιδιά αλλά και τους γονείς που στήριξαν την σημερινή εκδήλωση και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.
Οι τυχεροί της ημέρας παρέλαβαν τα δώρα τους και η σημερινή εκδήλωση του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου μας , ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, υγεία, καλή πρόοδο, πολλούς στόχους και όνειρα , υπομονή και επιμονή!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και τους υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε με αγάπη και γνώση στο πλευρό των παιδιών τους, όπως επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους χορηγούς και τις κάτωθι επιχειρήσεις του τόπου μας, που στηρίζουν την προσπάθειά μας με κάθε δυνατό τρόπο.Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος
Καλή χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου