Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Αίτηση ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε σήμερα στο δήμο Αλμωπίας ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μπάτσης

Σήμερα με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμο Σωτηριάδη ,ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ,γνωστοποιεί την αποχώρηση από τον Συνδυασμό του Μπίνου Δημήτρη Δημάρχου Αλμωπίας και προχωρά την ανεξάρτητη πορεία του στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Αλμωπίας .Σύντομα θα ανακοινώσει και επίσημα την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μάη 2019 .Έτσι βάζει οριστικό τέλος , στους ψιθυριστές  του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου , στην εκ νέου συμμετοχή του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Μπίνου Δημήτρη .

12 σχόλια:

  1. Χρήστο προχώρα είμαστε μαζί σου! Την περίοδο που διετέλεσες αντιδήμαρχος πρόσφερες όσο κανείς άλλο στη συγκεκριμένη θέση! Πρόσεχε πολύ το ψηφοδέλτιο σου όμως, θα είναι δύσκολες αυτές οι εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι μοναδικός. Καλή επιτυχια και με την νικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρός ήταν. Να ανακοινώσεις την υποψηφιότητα σου όμως και επισημα με ονοματα και πρόγραμμα Και θα σε ψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπατσης δήμαρχος .Δεν έχει αντίπαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ Ο καλύτερος και με διαφορα ανθρωπος απλος οχι λεζαντα και φωτο

      Διαγραφή
  6. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΡΝΕΝΟ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΈΒΓΑΖΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ -ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας θεωρησουμε ως δεδομενο οτι ο Μπατση ειναι το καλυτερο παιδι στην Αριδαια με αρχες ηθος επιμονη για προσφορα στο τοπο και αλλα τετοια γλυκαναλατα..ας περασουμε τωρα στο κυριως θεμα...να μας πει ο Μπατσης γιατι παρετηθηκε τελικα και δηλωσε ανεξαρτητος που δεν τα βρηκε τελικα με τον Μπινο να μας πει την αληθεια, επισης να μας πει ο Μπατσης πως θα διοικησει τον Δημο θελω να πω αν εχει καποιες γνωσης πανω σε ενα συγκεκριμενο πεδιο η αν εχει γνωσης γενικοτερα γτ απο οτι ξερω το επαγγελμα του ειναι ξθλοκοπος δεν το κατακρινω αλλα μια γνωση παραπανω την θελεις για να γινεις δημαρχος οι εποχες που κυβερνουσαν αγραμματοι εχουν παρελθει πλεον ο δημος μιλαει με ευρωπη και οχι μονο με την περιφερεια και τον προεδρο του τοπικου.. Πιστευω οτι αυτες οι προυποθεσεις δεν υπαρχουν απο τον Μπατση ολοι εχουμε ονειρα και οραμα για ενα καλυτερο αυριο αλλα αν εχουμε περιορισμενες δυνατοτητες μενουμε εκει...υπαρχουν περιοριζμοι με την υποψηφιοτητα του δεν μπορει να διοικηση δεν ξερει δεν εχει γνωσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδαμε και τους μορφωμένους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή