Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΣυνελήφθηΣυλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις * Συνελήφθη χθες (20 Μαρτίου 2019) το απόγευμα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών
, για απάτη. * Συνελήφθη χθες (20 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. * Συνελήφθη χθες (20 Μαρτίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 38 μηνών, για κλοπή.
Συλλήψεις για
ναρκωτικά Συνελήφθησαν χθες (20 Μαρτίου 2019) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 24 ετών, καθώς αρχικά στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,8 γραμμαρίων, την οποία είχε αγοράσει νωρίτερα από τον 21χρονο, όπου εντοπίστηκε λίγο αργότερα και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: > 5 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 67,3 γραμμαρίων, > 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, > 1 κινητό τηλέφωνο και > το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.
Συλλήψεις για
κλοπή Συνελήφθησαν χθες (20 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 17, 19 και 20 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τα ξημερώματα της προηγούμενης μέρας αφαίρεσαν εξαρτήματα από σταθμευμένη μοτοσικλέτα στο Κιλκίς, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου