Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Συλλήψεις για κλοπές στα Γιαννιτσά

 ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
Αποτέλεσμα εικόνας για διαρρήξουν κατάστημα στα ΓιαννιτσάΣυλλήψεις για κλοπές Συνελήφθησαν χθες (22 Μαρτίου 2019) τα ξημερώματα στα Γιαννιτσά, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 2 ημεδαποί ηλικίας 28 και 29 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, γάντια και 2 κινητά τηλέφωνα. Από
την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 28χρονος τα ξημερώματα της 8 και 19 Μαρτίου 2019 διέρρηξε 4 καταστήματα στα Γιαννιτσά αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ και μία ταμειακή μηχανή. Επίσης τα ξημερώματα της 19 Μαρτίου 2019 επιχείρησε να διαρρήξει ακόμα ένα κατάστημα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 φυσίγγιο των 9 χιλιοστών, 1 κάλυκας φυσιγγίου των 7,62 χιλιοστών και 6 αβολίδωτα φυσίγγια των 9 χιλιοστών.
Συλλήψεις για
λαθραία τσιγάρα Συνελήφθησαν σήμερα (23 Μαρτίου 2019) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 30χρονος ημεδαπός και 38χρονη ημεδαπή, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 830 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.
Συλλήψεις για
καταδικαστικές
αποφάσεις * Συνελήφθη χθες (22 Μαρτίου 2019) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 36χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του υποβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 4 μηνών, για ληστεία και απλή σωματική βλάβη. * Συνελήφθη χθες (22 Μαρτίου 2019) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 4 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (22 Μαρτίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 51χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε καλά κρυμμένη στον χώρο αποσκευών του οχήματος ποσότητα κάνναβης βάρους 38,1 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου