Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ανατροπές στα δημαρχιακά δρώμενα στην Αλμωπία !!! Υπόψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ...

η εικόνα προφίλ της Melita Xiskaki, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάειΑγαπητέ μου αναγνώστη,
Κάποτε ο φίλος μου ο Παναγιώτης μου είπε: «Φιλενάδα την μπουγάδα πρέπει να την κάνουμε εμείς».
Για αυτήν την μπουγάδα αποφάσισα πως πλέον πρέπει να συμμετάσχω ακόμη πιο ενεργά στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.
Είμαι εκ φύσεως άτομο που έχω δυσανεξία στο συμβιβασμό με το θεαθήναι και αλλεργία στη μιζέρια του ατομικού συμφέροντος εις βάρος του συνολικού
. Δεν έχω οράματα, ούτε ακούω φωνές για να σώσω τον τόπο από την καταστροφή. Αν θέλεις αγαπητέ μου, τη Ζαν Νταρκ δε θα τη βρεις εδώ. Ξέρεις πού να ψάξεις.

Δε θα σου πω το «θα σε σώσω» με την αμεσότητα και την αλήθεια του Βασιλάκη που μας πουλούσε κάποτε λαχεία. Θα σου πω ότι θα προσπαθήσω, όπως έκανα τόσα χρόνια, για το καλύτερο δυνατό. Για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους, όλα τα παιδιά όχι μόνο της άρειας φυλής των διοικούντων. Να μείνουν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε αυτό που τους αξίζει.
Δε θα σου μοστράρω τα πτυχία μου, ούτε την επαγγελματική μου πορεία. Δε νομίζω ότι σε ενδιαφέρει πολύ αν ξέρω τον ορισμό της εντροπίας και αν μπορώ να υπολογίζω δίκτυα υπό πίεση. Δε θα σου πω ότι οι γνώσεις μου είναι πανάκια στα προβλήματά σου. Θα σου πω ότι είμαι εδώ για να δουλέψω και θα παραμείνω πρόθυμη γι αυτό είτε με εκλέξεις, είτε όχι. Όσο γι αυτό νομίζω σου το έχω αποδείξει τόσα χρόνια.
Δε θα δεις φωτογραφίες μου με φόντο τη φαιδρά πορτοκαλέα. Δεν έχω κανένα λόγο να επέμβω στην αισθητική σου και στο κάτω κάτω δεν ψάχνω για συνοικέσιο.

Αγαπητέ μου αναγνώστη,
Στο δια ταύτα πήρα την απόφαση να κατέβω σε αυτές τις εκλογές με το συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση και ζητάω την ψήφο σου.
Πριν κλείσω το κείμενό μου αυτό θα ήθελα να ζητήσω ένα πραγματικό συγνώμη δημόσια από τον εξαιρετικό μου φίλο το Σάκη Χατζηδημητρίου. Σάκη ειλικρινά πιστεύω ότι αυτοί που δε σε άφησαν να κατέβεις στις προηγούμενες εκλογές, δε σου κάνουν καλό και τώρα. Σε εκτιμώ βαθύτατα και αυτό δεν αλλάζει με οποιαδήποτε απόφασή μου.
Και επειδή αγαπητέ μου αναγνώστη σε κούρασα,
Με εκτίμηση

Μελίτα Χισκάκη 


1 σχόλιο:

  1. ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΛΟ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΛΜΠΩΠΙΑΣ.ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή