Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Π.Ε. Πέλλας συνοδευόμενος από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Σε Έδεσσα και Αλμωπία πραγματοποίησε επίσκεψη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Έδεσσα, όπου ο Περιφερειάρχης, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης και οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι συνομίλησαν και είδαν από κοντά τους υπαλλήλους του κέντρου
και τους ανθρώπους που επωφελούνται από τη λειτουργία του. Στην επίσκεψη παρέστη και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Έπειτα και μετά τη συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους φορέων της πόλης, ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας μετέβη στην Τ.Κ. Όρμας Δήμου Αλμωπίας όπου ενημερώθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά και συνεργάτες για την ολοκλήρωση του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στον Δήμο Αλμωπίας με π/υ 10.800.000,00 €. Επίσης, έγινε αυτοψία στο έργο «Αποκατάσταση κοιτόστρωσης γέφυρας Ασπροποτάμου στην Τ.Κ. Όρμας» π/υ 240.000,00 € το οποίο και οδεύει προς ολοκλήρωση.
Ενδιάμεσα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και η Αν. Αντιπεριφερειάρχης είχαν επισκεφθεί την βιομηχανία τροφίμων Agrifreda S.A. στην Άψαλο Δήμου Αλμωπίας, μία μονάδα με μεγάλη γκάμα προϊόντων που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.
Επίσης, ο κ. Περιφερειάρχης παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας καθώς, επίσης, συναντήθηκε και επισήμανε το σημαντικό έργο της Π.Κ.Μ. στον τομέα του πολιτισμού σε εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την ευκαιρία να δούμε με τον Περιφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους έργα που υλοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κι άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η αντιπλημμυρική προστασία, η βελτίωση της καθημερινότητας και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι ψηλά στις προτεραιότητες μας και γι’ αυτό αξιοποιούμε όλα τα μέσα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος των πολιτών. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, αφουγκραζόμενοι και ιεραρχώντας τα αιτήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου