Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Συναυλία με 9 άρπες «Ένα ταξίδι μέσα από 423 χορδές»


Κυριακή 24 Νοεμβρίου/ Κιλκίς

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Είσοδος ελεύθερη

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής η συναυλία «Ένα ταξίδι μέσα από 423 χορδές», με την υπογραφή του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κόσμος χειροκροτούσε με ενθουσιασμό και η συναυλία με τις 9 άρπες συνεχίζει το πολιτιστικό της ταξίδι. Επόμενη στάση το Κιλκίς, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.
Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και την στήριξη του Δήμου Κιλκίς, το κοινό θα απολαύσει ένα διαφορετικό
, ιδιαίτερο, μοναδικό σύνολο σε όλη την Ελλάδα, Οι Per Harps ξεκίνησαν με πρωτοβουλία της Κατερίνας Κίτσου, η οποία δημιούργησε ένα μουσικό ensemble, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Ένα εγχείρημα πρωτοποριακό, ενδιαφέρον, δύσκολο, πλούσιο, γεμάτο μουσική και όλα αυτά μέσα από διαφορετικές τεχνικές και επιδεξιότητες που δίνουν το ξεχωριστό στίγμα ενός οργάνου με ιδιαίτερο ηχόχρωμα κ δυνατότητες.
Οι Per Harps, 9 άρπες επί σκηνής, με τη συνοδεία κρουστών, θα ταξιδέψουν τους θεατές, σε μια ατελείωτη διαδρομή από παραδοσιακές μουσικές του κόσμου, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Ρωσίας, Σκωτίας, Ελλάδας, Ισπανίας, όπως και από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει κ τραγουδήσει.

Συντελεστές
Φυλλένια Βουνελάκη
Δανάη Ζαφρανά
Σταυρούλα Κουιτζόγλου
Ζωή Κουντούρη
Άννα Μήλιου
Γιώτα Μυσερλή
Πέλη Πλίκα
Αγάπη Φασούλα
& Κατερίνα Κίτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου