
Καραμπέκης Δημήτρης: Ο 26χρονος small forward, με ύψος 1,95 μ., αγωνίστηκε στην παιδική και εφηβική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχει και στις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες. Το 2012 μετακόμισε στην Ασπίδα Ξάνθης και την περίοδο 2015-16 στον ΓΑΣ Κομοτηνής, χρονιά κατά την οποία αναδείχθηκε 3ος σκόρερ στη Γ’ Εθνική. Πριν δύο χρόνια πανηγύρισε με το Πευκοχώρι την άνοδο στην Α2 και την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Μακεδονικού.
Μπακιρτζής Κώστας: Ο Καβαλιώτης power forward είναι 22 ετών και έχει ύψος 1,95 μ.. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η έφεση στα ριμπάουντ και οι πρώτες του επιτυχίες ήταν τη χρονιά 2015-16, που κατέκτησε το ντάμπλ με τον Αστέρα Καβάλας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕ Πυλαίας και το 2018 στην Μακαμπή, την οποία βοήθησε να ανέβει στη Γ’ Εθνική. Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Αγ. Παύλου, με τον οποίο και τις δύο χρονιές κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ.
Γκαβέζος Άρης: Ο Άρης αγωνίζεται στη θέση του power forward, έχει ύψος 1,96 μ. και είναι 21 ετών. Τα πρώτα μπασκετικά βήματα τα έκανε με το Μαντουλίδη, που κατέκτησε και δύο Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα. Έπειτα ανδρώθηκε στην Ευκαρπία και την περίοδο 2018-19 κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική. Την περσινή χρονιά φόρεσε τα χρώματα των Γαλάζιων και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Φόρογλου Γιώργος: Ξεκίνησε το μπάσκετ στο Μαντουλίδη, κατέκτησε το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα το 2016 και είναι 21 ετών. Ο νεαρός play maker έχει ύψος 1,85 μ., αγωνίστηκε δύο χρόνια με τη φανέλα του Γαλαξία, ενώ πέρσι βοήθησε τη ΜΕΝΤ στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Γιώρτσιος Θανάσης: Ο 26χρονος shooting guard με ύψος 1,87 μ., έχει τη φήμη του "μπόμπερ", καθώς την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πέτυχε 84 τρίποντα με την ομάδα της Αρετσού και συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ της ΕΚΑΣΘ! Με την ομάδα της Ευκαρπίας πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική το 2015, ενώ με το Πειραματικό την άνοδο στη Γ’ Εθνική το 2016. Τις δύο τελευταίες χρονιές ανέβηκε δύο κατηγορίες με τα Λαγυνά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.
Ο Φ.Ο. Αριδαίας καλωσορίζει τους νέους του αθλητές στη μεγάλη του οικογένεια. Ευχόμαστε σε όλους, πρωτίστως υγεία, έπειτα μια καλή συνεργασία και την πραγματοποίηση όλων των στόχων μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου