Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Χατζηγιαννίδης Χρήστος Αντιδήμαρχος : Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Αλμωπίας ''

 

Ο Δήμος Αλμωπίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη της πράξης του Δήμου μας στο πρόγραμμα « ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙV « Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Η πρόταση της ένταξης της πράξης έχει γίνει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με αρχικό προϋπολογισμό Δημόσιας Δαπάνης 348.270,9 € και συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας με ίδια συμμετοχή ύψους 54.390,39 €.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή με συντονισμένες ενέργειες πέτυχε την τελική ένταξη της πράξης με χρηματοδότηση στο σύνολο του αιτούμενου ποσού, δηλ. 402.661,29€. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, εξασφάλισε την τελική ένταξη μετά από επίσκεψή του στην Αθήνα και στον τ. Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, τον Δεκέμβριο του 2019, όπου είχε συζητηθεί το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αλμωπίας .
Η χρηματοδότηση αφορά σε δύο υποέργα:
1. «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ» που αφορά στην αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας, με αντικατάσταση του κατεστραμμένου φυσικού χλοοτάπητα συνολικού εμβαδού 8.800,00μ2 με νέο έτοιμο φυσικό χλοοτάπητα, καθώς και στην τοποθέτησή του με όλες τις απαιτούμενες εργασίες.
Επίσης στη μελέτη προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υποδομών του γηπέδου όπως προμήθεια προκατασκευασμένου οικίσκου με δύο WC και ένα WC ΑμεΑ, καθώς προμήθεια δύο εστιών ποδοσφαίρου και ενός προκατασκευασμένου δημοσιογραφικού θεωρείου.
2. «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» το οποίο αναφέρεται σε αντίστοιχες εργασίες για την κατασκευή συντήρηση γηπέδων στην έδρα του Δήμου, Αριδαία και στις Κοινότητες Αψάλου, Πιπεριάς, Εξαπλατάνου, Προμάχων καθώς στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου