Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ο Δήμος Σκύδρας υποστηρίζει διαδικτυακές δράσεις κατά του καρκίνου του πνεύμονα

Ο Δήμος Σκύδρας έχοντας στις προτεραιότητές του την προστασία της ανθρώπινης υγείας και ζωής πραγματοποιεί δράσεις, αναπτύσσει συνεργασίες και στηρίζει ποικιλοτρόπως και στο μέτρο του δυνατού ενέργειες κι έργα πρόληψης και προστασίας της σωματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σκύδρας δηλώνει

την υποστήριξή του στις διαδικτυακές δράσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και τη φροντίδα του καρκίνου του πνεύμονα που διοργανώνει ο φορέας FairLife για το μήνα Νοέμβριο 2021 - μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα - υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Κεντρικό μήνυμα των εκδηλώσεων είναι: «Η ζωή να κόβει την ανάσα κι όχι ο καρκίνος του πνεύμονα». Σημειώνεται ότι η «FairLife – φροντίδα και πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» είναι ο πρώτος μη κερδοσκοπικός φορέας στην Ελλάδα για την πρόληψη και τη φροντίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα.

Έτσι, λοιπόν, προτείνεται σ΄όποιον πολίτη το επιθυμεί να συμμετάσχει στην ενέργεια του παραπάνω φορέα #en_drasi στέλνοντας το μήνυμα «Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου σώζουν ζωές» με συμμετοχή στο https://fairlifelcc.com/i-zoi-na-kovei-tin-anasa/!

Ο Δήμος Σκύδρας στέλνει, ταυτόχρονα, το δικό του μήνυμα ελπίδας κι αισιοδοξίας και στηρίζοντας επιπλέον τις δράσεις θα έχει συμβολικά φωταγωγημένο το κτήριο του Δημαρχείου τα δύο τελευταία σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου.

Δεν ξεχνάμε και δεν παραβλέπουμε ότι η σωστή διατροφή, η άσκηση, η διαχείριση του άγχους, η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η φροντίδα είναι ένας συνδυασμός αναγκαίος για τη διατήρηση και την προστασία της υγείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου