Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πρόσκληση, Εκδήλωση «Δες τον τουρισμό αλλιώς», Σάββατο 18/12/2021

 Εκ μέρους της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω  στην υβριδική εκδήλωση «ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ | Για έναν βιώσιμο τουρισμό στην Κεντρική Μακεδονία», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30 με 20:30 στο Ξενοδοχείο 4 Εποχές, στο Λουτράκι Αριδαίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι

:

  • Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης
  • Χρήστος Δημητριάδης, Εκδότης και Αρχισυντάκτης «Νέα της Πέλλας»
  • Φίλιππος Γκανούλης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Παράταξη Οικολογία - Πράσινη Λύση

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:

  • Δημήτρης Βασιλειάδης, Επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Interview», που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης περί βιώσιμου τουρισμού στην Ελλάδα «Δες τον τουρισμό αλλιώς»
  • Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ)
  • Άγγελος Ζαμάνης, CEO της εταιρείας Agrovision
  • Αλέξανδρος Μυλωνάς, Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καταληκτικές παρατηρήσεις από την Λίζα Αβραμίδου – Περιφερειακή Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας με την Παράταξη Οικολογία - Πράσινη Λύση. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Δομήνικος Κ. Χρυσίδης, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Οργανωτικός Γραμματέας του Μεσογειακού Δικτύου των Ευρωπαίων Πρασίνων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την καθημερινή εφημερίδα τα «Νέα της Πέλλας», ως χορηγό επικοινωνίας. Για όσους/όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δια ζώσης, για την είσοδο στις 4 Εποχές ισχύουν τα έκτακτα μέτρα λόγω COVID-19: απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και αστυνομική ταυτότητα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ειδησεογραφικό ραδιόφωνο Κεντρικής Μακεδονίας Avena.gr μέσω ΥouTube https://www.youtube.com/watch?v=9RKAhZrmbWU

 

Θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε την παρούσα πρόσκληση στην ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών σας. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή να σας έχουμε μαζί μας στην προσπάθεια να δώσουμε μια νέα πνοή και μια διαφορετική, βιώσιμη προσέγγιση στον τουρισμό στην Πέλλα και στην ευρύτερη Περιφέρεια. Θα χαρούμε να μοιραστείτε, τους προβληματισμούς και τις ερωτήσεις σας με τους κεντρικούς ομιλητές στο πλαίσιο της συζήτησης.

Μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση της εκδήλωσης στο Facebook, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://fb.me/e/484tnc2TT Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το επίσημο Δελτίου Τύπου των Οικολόγων Πράσινων και όλο το επικοινωνιακό και γραφικό υλικό για την εκδήλωση https://ecogreens.gr/des-ton-tourismo-allios-gia-enan-viosimo-tourismo-stin-kentriki-makedonia/

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μπορεί να έχετε.

 

Με εκτίμηση,

Δομήνικος Κ. Χρυσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου