Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Συνελήφθη ζευγάρι για ληστεία που έγινε λίγες ώρες νωρίτερα σε χωριό

                                                                

 

Συνελήφθησαν χθες (22 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για ληστεία που έγινε νωρίτερα σε χωριό των Σερρών.

 
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας πήγανε σε οικία ημεδαπής γυναίκας, όπου ο προαναφερόμενος άνδρας παραβίασε οικία που διέμενε γυναίκα και εκείνη τη στιγμή κοιμόταν, ενώ η συνεργός του τον ανέμενε εξωτερικά της οικίας.
 
Από την οικία αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από την παθούσα και με ένα κομμάτι ξύλο την χτύπησε στα χέρια και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Βισαλτίας, όπου μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας, αποχώρησε.
 
Η άμεση κινητοποίηση και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν λίγες ώρες αργότερα και σε έρευνα που έγινε στην οικία του ημεδαπού άνδρα, βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Σερρών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου