Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Τραγικός θάνατος 35χρονου με αλυσοπρίονο !!!

Όταν έφτασαν οι  αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς είχε σημειωθεί αποκοπή κεφαλιού.

Σε τραγικό δυστύχημα, το οποίο μάλιστα συνέβη μπροστά στα μάτια ενός ζευγαριού που έχει υποστεί ισχυρό σοκ, αποδίδεται ο θάνατος του 35χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο

σε ένα χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που έφτασε αμέσως στο σημείο, αλλά και τις μαρτυρίες της συζύγου του και ενός φίλου τους που βρισκόταν μαζί τους στο χωράφι, ο άτυχος 35χρονος από την Αλβανία προσπάθησε να κόψει ξύλα με το αλυσοπρίονο, όμως από έναν αδέξιο χειρισμό εκείνο ξέφυγε από τα χέρια του και τον αποκεφάλισε κυριολεκτικά!

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ, ο έντρομος φίλος του αλλά και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί και οι σοκαρισμένοι μάρτυρες ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, όμως οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι, αφού ο θάνατος του άτυχου αλλοδαπού ήταν ακαριαίος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί αν το δυστύχημα συνέβη πράγματι όπως περιγράφηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου