Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων και των ρείθρων από τον Ανισόπεδο Κόμβο του Νέου Ρυσίου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων-κύκλωμα Κασσάνδρας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας.

Επίσης θα γίνουν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά στο δεξιό έρεισμα της οδού στο τεχνικό του Ανισόπεδου

Κόμβου Σιθωνίας/Κασσάνδρας με κατεύθυνση προς Κασσάνδρα και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας με κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, ενώ για τον καθαρισμό των δεξιών ερεισμάτων στις ανωτέρω συγκεκριμένες θέσεις θα γίνει τοπικά αποκλεισμός στη δεξιά λωρίδας κυκλοφορίας,

Οι εργασίες θα υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου του 2022, από τις 7.30 το πρωί έως τη δύση του ηλίου. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου του 2022 οι εργασίες θα περιοριστούν μόνο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου