Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Γεώργιος Καρασμάνης : ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΥΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΜΟΡΡΥΘΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


✅

️Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε χθες συνάντηση με την Γενική Γραμματέα χρηματοπιστωτικού τομέα και διαχείρισης ιδιωτικού χρέους Θεώνη Αλαμπάση, η οποία τον ενημέρωσε ότι εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δίνει τη δυνατότητα σε οφειλέτες μέλη ομόρρυθμων και ετερόρρυθμων εταιρειών να υποβάλουν αιτήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών τους και την υπαγωγή τους στον εξωδικαστικό μηχανισμό.
✅
Ο πρώην Υπουργός είχε καταθέσει σχετική τροπολογία η οποία ενσωματώθηκε σε Νομοσχέδιο και ψηφίστηκε πριν τις εκλογές (Ν. 5043/23 Άρθρο 75) χάρη στη στενή συνεργασία του με την κυρία Αλαμπάση – ένα έμπειρο, ικανότατο στέλεχος που, έχει δώσει λύσεις και σε άλλα προβλήματα για τα οποία συνεργάστηκε μαζί της ο Γιώργος Καρασμάνης.
✅
Μετά την τη δημοσίευση της ΚΥΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου