Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ναυτικός Ομιλος Γιαννιτσών από Ασήμι...

 ΝΟΓ από Ασήμι...το αποτέλεσμα της πρώτης φάσης του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διοργάνωθηκε 8-12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Ο τελικός απολογισμός 3 αργυρά στους πέντε τελικούς Α στις κατηγορίες Εφήβων /Νεανίδων, Ανδρών Κ23 /Γυναικών Κ23, Ανδρών /Γυναικών και Ελ. Βαρών που συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικου Ομιλου Γιαννιτσών που απαρτιζαν 8 πληρωματα.

Η αγωνιστική ομάδα αποτελούταν από τον Ζηντηριδης Κώστα, Γκοτσιδη
Ηλία, Μαλιουφα Ιωάννη, Καλαιτζη Παναγιώτα, Κιοσελάκη Εύα, Μουρατιδου Λιλα και Χοντου Μαρία και συνοδευόταν από τον εφορο κωπηλασίας Χοντο Ιωάννη και τον προπονητη Τσαλικίδη Βασίλη και τεχνικό σύμβουλο Χρυσοπουλο Ιωάννη.

Τα αποτελέσματα των 2 ημερών των τελικών :
🥈2Χ Νεανίδων : Καλαιτζη Παναγιώτα - Μουρατιδου Λιλα
🥈1Χ Ανδρών Ελ. Βαρών : Ζηντηριδης Κώστας
🥈2Χ Ανδρών Ελ. Βαρών : Ζηντηριδης Κώστας - Γκοτσιδης Ηλίας
🔹6η θέση 2Χ Ανδρών Κ23 : Μαλιουφας Ιωάννης - Γκοτσιδης Ηλίας
🔹7η θέση 2Χ Ανδρών : Μαλιουφας Ιωάννης - Γκοτσιδης Ηλίας
🔹8η θέση 1Χ Νεανίδων : Κιοσελάκη Εύα
Στο 1Χ Νεανίδων η Χοντου Μαρία δεν προκρίθηκε στους ημιτελικούς του αγωνίσματος ανάμεσα στα 21 πληρωματα.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την αγωνιστικότητα καθολη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Σχινιά λόγω των δυνατών ανέμων και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της συγκομιδής τριών αργυρών μεταλλίων δίνοντας την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται.

Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας Τσαλικίδη Βασίλη και τον τεχνικό σύμβουλο Χρυσόπουλο Γιάννη για την καθοδήγηση, την προετοιμασία και προπόνηση την αγωνιστικής ομάδας καθώς επίσης και όλους τους γονείς και το Δ.Σ του Ομίλου που είναι πάντα αρωγοι σε όλη αυτή τη προσπάθεια. Τα καλύτερα έρχονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου